Sylvia

 

      Mai este putin si soseste , am auzit o multime de pareri diferite: ca ar fi binevenit, ca este importat si artificial.

      Unii decupeaza inimioare si cumpara lumanari rosii altii afirma ca “serbeaza dragostea in fiecare zi ” si nu au nevoie de o zi speciala ….

      Stau si ma intreb daca e chiar asa , cu serbatul dragostei in fiecare zi… suntem capabili oare sa facem asta, dincolo de oboseala, nopti nedormite, copii mici,  mers prin aglomeratie, probleme la serviciu, examene, asteptari, intrebari…..reusim sa trecem zilnic peste astea si sa pregatim o cina romantica, un cadou romantic, sa punem o rochie de seara fara motiv ?

      Pentru ca recunosc ca fac parte din categoria celor care nu reuseste mereu sa se desprinda de grijile cotidiene dar pot macar sa recunosc asta  🙂 astept si serbez Valentine’s Day. Da am nevoie sa imi zica cineva ca “maine” se face pauza de la tot ce inseamna cotidian si se incearca o doza de romantism.  Nu ma deranjeaza ca vad reclame despre acest “eveniment ” de 2 saptamani peste tot, zambesc si imi zic ca e bine, inseamna ca specia umana are inca sentimente, vrea sa se insiropeze bine de dragoste macar o zi pe an  si este mandra de asta. Nu mi se pare nimic exagerat pentru ca DA in dragoste si in razboi este totul posibil . Asa cum accept mi se zica de ca de la 1 Ian si nu din alta zi  incepem un An Nou,  nu vad de ce m-ar deranja sa stiu ca in 14  Feb serbam dragostea.

     Deci nu mai stau  ca timpul este scurt , trebuie sa ma gandesc ce pregatesc special pentru maine, o cina mai deosebita,  sa ambalez dragut cadoul pregatit  pentru ocazia asta, o sa caut in dulap o rochie care astepta sa fie scoasa de acolo  chiar si daca pentru o cina in casa si ma mai gandesc….poate o sa cumpar chiar si o lumanare rosie  🙂