Sylvia

 

    Am facut azi la mare repezeala aceasta supa chinezeasca, care  a fost gata in 15 minute.

   Avem nevoie de :  o jumatate de piept de pui taiat cubulete, o jumatate de morcov taiat bastonase,  3 ciuperci aromate chinezesti ( rehidratate) taiate feliute (  puteti sa inlocuiti cu champinioane, pleurotus sau altceva) , un centimetru de ghimbir dat pe razatoare ( puteti sa puneti si uscat pudra)  , un varf de cutit de pudra de ardei iute, cateva fasii de ardei rosu, o lingura de ulei, putina sare, un pachetel de taietei chinezesti de la pachetele se supa chinezeasca ( am aruncat plicutele de “arome” )

   Preparare: se calesc    bucatele de pui in ulei cu bastonasele de morcov pana se rumenesc putin.  Dupa aceea adaugam 2 boluri de apa, codimentam cu sare, ghimbir si pudra de ardei iute si lasam sa clocoteasca 10 minute. Adaugam apoi ardeiul taiat fasii si taieteii si mai lasam 3-4 minute . La sfarsit adaugam o lingura de soia si o lingurita de otet ( de orez am pus eu merge de oricare aveti ).

  

supa chinezeasca

 

        Am servit-o fierbinte, a fost foarte gustoaa si aromata si se poate face foarte repede :

 

supa chinezeasca final

   .