Sylvia

 Am facut supa asta la mare repezeala, am vrut sa mananc ceva lejer si usor de facut asa ca dupa ce am aruncat privirea prin camara si bucatarie am zis ca fac o supa chinezeasca.

  Avem nevoie de : un pachetel din acela instant cu taietei chinezesti,  o lingura ulei masline, un morcov, o mana de ciuperci de padure( congelate am avut eu, hribi, ghebe, galbiori, champinioane maro ), un varf de cutit de ghimbir,  cateva cuisoare, o lingura de sos de soya, o lingurita de otet, sare, piper.

  Preparare: am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( cele de padure se fac mai greu adaptati timpul daca aveti  alte ciuperci ) .Dupa aceea am adaugat taieteii, am pus ghimbirul si sosul de soya si am mai lasat  3 minute la fiert. La sfarsit punem otetul si stingem focul. Am servit-o fierbinte decorata cu o frunza de patrunjel verde :

 

supa chinzeasca de ciuperci aromate