Sylvia

 

     Am cumparat branza tofu de ceva vreme 🙂 dar nu m-am incumentat  sa o prepar pana astazi, cand am facut aceasta salata pe post de pranz lejer.

    Avem nevoie branza tofu in prima faza :

 

         Eu am luat o branza Bio care pot sa zic ca a  fost totusi 🙂 buna. Eu am mai condimentat-o dupa ce am taiat-o cubulete cu sare, piper si putin ulei de masline. In plus am mai pus niste ardei rosu taiat, 50 grame de somon afumat taiat fasii inguste, o mana de ruccola si o mana de macris tanar ( ador salata asta e foarte fina si cu o aroma foarte  subtila ) .

 

 

      Se amesteca toate intr-un bol  si se face un dressing cu sare, putin otet balsamic, un fir de  zahar brun ( cat sa imbuneze putin otetul ) si ulei de masline :

 

 

         Dupa ce am amestecat-o  am mai adaugat putin piper proaspat macinat si gata masa.

 

 

        A fost foarte buna si aromata, ruccola si somonul si-au indeplinit  si de data asta  in concluzie va recomand salata 🙂 :