Sylvia

Pentru ca vroiam sa fac ceva repede care sa se poata pastra si la frigider am optat pentru salata aceasta care este foarte buna rece.

Avem nevoie de 500 grame de cartofi rosii fierti taiati rondele, 2 cremvusti fierti taiati rondele, o jumatate de ceapa rosie taiata cubulete mici, o mana de masline negre  , sare, piper, 3 linguri de maioneza ( eu am facut dintr-un galbenus de ou) ierburi aromate uscate ( in functie de preferinta, eu am pus un amestec de ierburi pentru salate) .

Preparare: se taie rondele cartofii si cremvustii, se adauga cubuletele de ceapa si maslinele si se amesteca cu o spatula :

salata de cartofi 1

Adaugam apoi sarea si piperul ( eu pun mereu proaspat macinat , e mai gustos) si maioneza si amestecam incet sa nu se zdrobeasca carofii. Este delicioasa cu paine prajita, rece de la frigider este si mai buna decat atunci proaspata :

salata de cartofi 2