Sylvia

 

  Fara prea multa vorbarie va prezint azi o salata simplu de realizat si extrem de gustoasa. Seara mi-am facut ca obicei sa consum pe post de cina o salata sau o supa si ma simt foarte bine cu acest obicei alimentar.

  Pentru aceasta salata avem nevoie de : piept sau pulpa de curcan ( eu am avut pulpa de curcan fiarta intr-o supa ), castravete, ardei rosu, ardei verde, tija de telina, o bucata de mar verde, o rosie mica … toate taiate cuburi de marime medie. Pentru dressing am folosit sare de mare proaspat macinata, piper proaspat macinat, un condiment pentru salate cu multe verdeturi uscate in compozitie, o lingura medie de maioneza lejera si o lingura de iaurt gras.

  Preparare: se taie cuburi de marime medie atat legumele cat si carneade curcan  fiarta :

 

 

  Se condimenteaza si se adauga dressingul si se amesteca bine cu o spatula pana al omogenizare. Se monteaza in farfurie cu ajutorul unui inel de montaj ca sa ii dam o forma mai frumoasa :

 

 

        Am servit salata cu 2 felii de paine prajita si garnisita cu putina valeriana, in jurul salate am dat cu putin spay de otet balsamic :