Sylvia

 

   Cinele sunt adesea compuse la noi dintr-o salata buna cu cateva rondele de paine prajita sau o tarta sarata cu o salata…..veti zice excelenta alegere, felicitari. Ca sa nu ne insusim laude nemeritate  🙂 trebuie sa recunosc ca uneori sunt urmate de mers pe furis la congelator dupa o bara mica de inghetata Mars ….e asa mica incat parca nici nu conteaza 🙂  si rar ne oprim dupa o bara de ingheta :)) dar mai bine va vorbesc despre salata facuta ultima data.

   Avem nevoie de 200 grame de branza feta, cateva rosii cerise ( merg f bine si rosiile obisnuite),  o jumatata de castravete, o ceapa verde, cateva masline, 4 felii de jambon crud afumat ( puteti pune alt fel de sunca) , o lingura ulei de masline, piper proaspat macinat, o lingura de ierburi uscate pentru salate ( am un amestec care are tot felul de ierburi inclusiv usturoi maruntit deshidratat) :

 

salata jambon

 

    Am taiat cubulete branza,  patrate mai mari jambonul si legumele le-am feliat in 4 rosiile si jumatati de  rondele castavetii si ceapa . Le-am asezat toate intr-un vas mai mare, am asezonat cu ulei, piper si ierburi si am amestecat cu grija cu o paleta. Sare nu am pus fiind sarat jambonul si feta am considerat ca este destul atat. Am servit cu rondele de paine prajita si credeti-ma au iesit 2 portii super generoase. 

 

salata jambon final