Sylvia

 

  Va prezint reteta mea de pulpe de pui pané cu cascaval, sunt foarte fragede si gustoase, un pranz consistent si aromat  potrivit pentru orice ocazie.

  Avem nevoie de : pulpe de pui, sare, piper, putina boia, lapte , faina, pesmet, cascaval, 2 oua,  ulei pentru prajit.

  Preparare : curatam pulpele de pui de piele si si condimentam bine cu sare piper si boia si le lasam in lapte rece pret de cateva ore :

 

pulpe pané

 

    Dupa aceea  pregatim ouale  batandu-le bine, le condimentam cu sare si piper si  adaugam 2-3 linguri de cascaval ras  :

 

pulpe pane 1

   

   Scoatem pulpele de pui si le trecem prima data prin faina apoi prin compozitia de ou si apoi prin pesmet :

 

pulpe pane 2

       Le prajim in ulei incins la foc foarte mic sa se patrunda bine, la final dam focul mai mare sa se rumeneasca :

 

pulpe  pane 4

 

      Se scot apoi pe un servet de hartie absorbant si  se servesc cu garnitura preferata, va doresc pofta buna  !

 

pulpe pane final