Sylvia

 

        O mancare pe cat de usor de realizat pe atat de gustoasa si dietetica.

        Pentru 2 persoane avem nevoie de 2 pulpe de  pui intregi, un fir de rozmarin, o crenguta de cimbru verde , o ceapa mica taiata rondele, cativa catei de usturoi, 2linguri ulei masline, sare, piper,o lingurita boia dulce, ierburi aromate maruntite.

        Punem intr-un vas termorezistent pulpele de pui, rondelele de ceapa si usturoi peste ele. Facem separat intr-un bol o compozitie cu 100 ml de apa, o lingurita boia, sare,piper ierburi aromate si turnam peste pulpe. Pentru ca una dintre ele sa fie picanta am pus peste ea o lingurita de pasta de ardei iute. Adaugam crenguta de rozmarin si cea de cimbru verde  si dam la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 40 de minute :

 

pulpe de pui la cuptor

 

          Primele 20 de minute le  lasam cu folie de aluminiu apoi descoperim sa  se rumeneasca . Le servim cu garnitura preferata, de aceasta data au fost legume la cuptor . 

pulpe de pui la cuptor 1