Sylvia

 

     Nu am mai reusit sa postez tot ce am gatit la Dieta Rina sper sa recuperez 🙂

     Pentru ziua de proteine am optat pentru pastarv la cuptor pe pat de legume .

     Avem nevoie de 2 pastravi , un morcov potrivit dat pe razatoare, o ceapa taiata solzisori, un ardei taiat feliute, cateva buchetele de brocoli, 100ml apa, putina sare, piper, boia, 2 linguri de ulei de masline .

                               Pregatim separat legumele taiate :

 

pastrav

 

         Le amestecam intr-un vas mai mare sa se omogenizeze si apoi le asezam intr-un strat uniform intr-un vas termorezistent. Asezam peste ele pastravul, garnisim cu buchetele de brocoli si turnam peste o compozitie facuta din apa, ulei,sare, piper, boia :

 

pastrav 1

 

        Punem tava in cuptorul preincalzit la 230 de grade si lasam pret de 25-30 de minute, la jumatatea cuptorului pana scade apa si se rumeneste pestele. Se serveste cald cu o felie de paine prajita :

 

pastrav final