Sylvia

 

     Am facut-o deja de cateva ori  si de fiecare data mi se pare minunata 🙂 este o masa consistenta si satioasa, eu am servit-o pe post de cina , merge si de mic dejun tarziu .

   Avem nevoie de o felie mare de jambon taiata cubulete, o bucata de tulpina de telina,  o bucata de ardei rosu taiat cubulete, cate fire de coada de arpagic/ciboulette, sare, piper proaspat macinate,  2 oua, o lingura ulei de masline.

    Preparare: se taie sunca si legumele cubulete si se calesc intr-o lingura de ulei de masline :

 

     Se bat ouale bine cu sare si piper si se adauga in tigaie. Se toarna peste firele de arpahic maruntite si se da focul pe minim :

 

 

   Se acopera cu capac si se lasa la foc minim pana se prinde omleta  fara sa se rumeneasca. Se scoate apoi pe un platou, se ruleaza si se taie. Eu am servit-o cu rosii cerise si cu ruccola :