Sylvia

 

      Este o reteta super rapida de aperitiv care merge foarte bine servita atat ca aperitiv cald cat  si rece pe care am vazut-o la televizor si am incercat-o si eu.

      Avem nevoie de : foietaj de aluat frantuzesc, o lingura de sos de rosii, 100 grame de cascaval ras, cateva felii de jambon, 2 ciupercute champinion taiate cubulete marunte de tot, ierburi aromate in functie de preferinte.

     Peste foia de aluat ( eu am folosit din acela cumparat) punem un strat subtire de sos de rosii si presaram ierburi aromate :

 

minipizza

 

      Presaram peste un strat de cascaval ras si punem sunca si ciupercile taiate marunt :

 

minipizza 1

 

      Presaram putina sare si ierburi aromate si rulam incet pana obtinem un sul compact. Taiem rondele inguste de 1,5-2 cm si le asezam pe o tava cu hartie de copt :

 

minipizza 2

 

      Se coace in cuptorul preincalzit, primele 5-10 minute la 220 de grade apoi scadem la 190 de grade si lasam inca 10 minute pana sunt rumenite usor. Eu coc mereu la jumatatea cuptorului cu o tava de protectie  la un nivel inferior, in felul acesta evitam sa se arda.Sunt excelente atat reci cat si calde si este o reteta foarte usor de realizat.  

 

minipizza 3