Sylvia

 

      Cred ca sunt prototipul femeii la 30 de ani 🙂  imi zic mereu ca nu as vrea sa mai am 20 de ani …ca nu stiam sa ma aranjez la varsta aceea, sa spun repede si raspicat ce vreau,  sa ma bucur de clipele care stiu ca vor devenii amintire….dar in subconstient as vrea sa am acei 20 de ani cu naivitatea lor cu tot 🙂 de aceea sunt mereu in cautarea produselor cosmetice si micilor trucuri care te fac sa arati asa cum stii tu ca o poti face.

     Ultima data am pornit in cautarea fondului de ten perfect ( nu ca as duce lipsa de ele dar sint sigura ca o sa gasesc ceva mai bun )   si ma regasesc in fata standului cu fond de ten….arunc la repezeala ochii pe raft, identific firma care o vreau…si incep sa caut vad: fond de ten fluid, fond de ten care nu lasa urme( perfect, am  nevoie de asta) , fod de ten care acopera imperfectiunile( normal ca doar asta vrem de la el …) , fond de ten hidratant( neaparat trebuie sa fie asa daca il tii pe fata mai multe ore) , fond de ten antialergic ( am absoluta nevoie de aceasta caracteristica pentru ca ma alergizez la orice produs cosmetic aproape )  si in sfarsit ….fond de ten antirid…absolut doar am mentionat ca sunt la 30 de ani. 

      Brusc ma loveste o revelatie, am nevoie clar de ultimul dar asta inseamna ca renunt la toate celelalte????? Am nevoie si de ele….si nu inteleg de ce daca au descoperit misterul fiecaruia dintre ele de ce nu s-au gandit sa faca un tub cu ele amestecate…asa macar de dragul impresiei si linistii noastre…  era asa de greu de facut?  Combinatii de cate trei se putea oare???
  

     In timp ce ma confruntam cu aceasta mare enigma aud vocea ratiunii…masculine de langa mine. “Ooooo tot aici esti,  te rog haide mai repede, ce este asa de greu sa alegi un fond de ten, eu aleg spuma mea de ras in 2 secunde…. ” Si pentru ca am deja 30 de ani si stiu ca nu as putea sa explic vreodata unui barbat misterul alegerii unui fond de ten….si sa il fac sa ma si inteleaga, la fel cum nu as putea sa explic de ce raman pe loc 2 secunde in strada cand vad o anumita poseta intr-o vitrina si stiu ca trebuie sa o am desi inca nu am cumparat hainele care se asorteaza cu ea….raspund : ” Ok, cred ca revin eu ca sa il aleg alta data…singura!”