Sylvia

 

   Va prezint un platou simplu, gustos si care fura ochii : cubulete de cascaval de capra, oua de prepelita invelite in jambon crud afumat , ruccola, rosii cerise si ridichi….suna bine, suna complicat ….? Sa va arat ca de fapt e totul extrem de simplu.

     La  baza avem nevoie de oua de prepelita fierte bine in apa cu sare, o felie mare de jambon ajumat crud, o mana de ruccola  :

 

     Taiem o fasie ingusta de jambon afumat  pe care o trecem ca un “brau” peste oul de prepelita. Prindem apoi oul intre doua fire de ruccola pe o scobitoare :

 

 

         In plus  pe langa scobitorile cu oua de prepelita imbracate in brau de jambon afumat  mai asezam pe platou cubulete de branza simple sau rulate intr-o felie de jambon crud afumat, printre ele asezam ridichi si jumatati rosii cerise :

 

 

    Decoram cu marar verde si servim cu paine prajita. Va asigur ca sunt de efect si sunt delicioase 🙂 :