Sylvia

 

   Va prezint o reteta usoara si delicioasa, facuta de mine de Sarbatori  dintr-o branza delicioasa 🙂 branza de burduf de Napolact, din Romania. M-am bucurat tare cand am primit-o si gustul ei nu m-a dezamagit niciodata si este o baza buna pentru multe retete.

     Pentru aceste bulete de branza avem nevoie de 200 grame de branza de burduf de napolact, cateva fire de arpagic/ciboulette, un fir de marar verde, masline negre tocate fin, ardei rosu taiat fin :

 

        O parte din branza o amestecam cu maslinele negre taiate bucatele :

 

 

     Dupa acelasi model o parte din branza o amestecam cu mararul maruntit si o parte cu ardeiul maruntit. Formam bile din compozitia obtinuta, pe unele le dam prin verdeata maruntita si pe altele le putem decora legandu-le cu fire de arpagic  :

 

 

    Fiecare are o aroma parte fiecare e delicioasa in felul ei 🙂 :