Sylvia

 

        Sunt foarte usor de preparat si foarte de efect, le puteti garnisi cu ce doriti , in functie de preferinte. Eu i-am cumparat gata facuti, sunt usor sarati si au marginile mai ridicate ca si niste cupe mici :

aperitiv rev 4

 

       De aceasta data eu i-am facut cu spuma de branza cu ridichi si apoi am pus somon si icre negre. Puteti sa le faceti si  cu unt si foie gras, sau cu unt si somon, sau cu bucatele fine de jambon crud.  Reteta la spuma de branza amanuntita o gasiti aici  http://bucataria-sylviei.ro/pungute-de-jambon-cu-spuma-de-branza/.  Am amestecat 100 ml de iaurt gras cu  ridichii si ciboulette maruntit, cu o lingurita de smantana, putina branza roquefort si am condimentat cu sare si piper. Punem pe fiecare biscuite putina spuma de branza si garnisim cu lamele fine de somon, ca sa fie mai de efect am pus peste si cateva bucatele mici de ciboulette :

aperitiv rev 5

 

       Pe alti biscuiti am pus spuma de branza si icre negre.  Am mai taiat rondele fine si cateva batoane din acelea surimmi facute din peste si fructe de mare :

 

aperitiv rev 7

 

        Pe dreptunghiuri mici de somon afumat am pus putina crema de branza si am rulat apoi cu grija. Decoram cu o crenguta de verdeata si gata minirulourile de somon :

 

Aperitiv rev 6

 

       Eu am servit pe un platou asortat cu pungute de jambon afumat cu spuma de branza http://bucataria-sylviei.ro/pungute-de-jambon-cu-spuma-de-branza/   si am decorat cu crengute de patrunjel :

 

aperitv rev 9