Sylvia

Incep prin a recunoaste ca titlu este inspirat  din noua metoda  de apreciere a retetelor introdusa de curand pe Bucataras, pe  cat de simpla pe atat de  frumoasa si prietenoasa ” imi place ”  !

  1. Imi place Bucataras.ro  pentru numele lui sagalnic si modest care iti spune ca nu trebuie sa fii mare maestru culinar ca sa iti gasesc  locul aici 🙂  e suficient sa fii un « bucatas »  mic cu retete noi si cu zambetul pe buze.
  2.  Imi place pentru   admosfera minunata care troneaza mereu pe site, mereu se rade, se  fac glume, se gateste in « echipa » incepe cineva  cu o reteta si face pofta la jumatate  Romania care se pune pe gatit :).
  3. Imi place pentru ca mi-a aratat inca o data ca prietenia poate sa rasara acolo  unde nici nu te astepti, ca nu tine de timp si de distante. Mi-am facut prieteni pe care abia astept sa ii intalnesc in diferite colturi ale Romaniei si ale lumii , gatind impreuna pe ei pe Bucataras.Nu dau nume pentru ca lista ar fi foarte lunga…..
  4.  Imi place pentru ca de cate ori ma gandesc la Bucataras.ro  imi vine in minte reclama de la Carlsberg  🙂  « Probably  the best …..site culinar culinar romanesc » 
  5.  Imi place pentru promovarea extrem de fair  play care se face pentu toti bucatarasii echipei ,  fiecare  are contul lui foarte bine pus la punct si ordonat,  transparent  si  ingrijit J retetele mele arata mai bine pe Bucataras decat pe blogul personal 🙂 .
  6.  Imi place pentru ca  nici nu trebuie sa gatesc zilnic ca intru pe site, adesea ma gasesc ca intru sa « vad ce mai fac » fetele.
  7. Imi place pentru cafeneau  virtuala  unde intru zilnic la o cafea virtuala cu fetele si sa acult putina muzica . Cum as putea rezista cand citesc :  Vrei o pauza ( 🙂  da …raspund )  te copleseste lenea ? ( abslout … J:))  Vino cu noi in cafenea ! ( acolo e locul meu imi zic in gand )
  8. Imi place pentru ca se « gateste » cu suflet  pe Bucataras, nu exista spirit critic sau  ironie. Lumea gateste cu drag , pune retetele facute cu poze mai bune sau mai putin reusite si toata lumea « serveste » virtual cu drag, vazand dincolo de mancare, persoana care a pregatit-o cu drag.
  9. Imi place pentru ca gasesti peste 10.000 de retete din toate colturile lumii , absolut orice de la mititei si ciorbite romanesti la mancare indiana…..totul extrem de bine aranjat ca intr-o bucatarie de adevarat chef en cuisine care se respecta 🙂 .
  10. Si nu in ultimul rand ci in primul rand imi place www.Bucataras.ro   pentru ca arata si promoveaza acea fata  frumoasa a Romaniei ,  cu oameni  veseli, cu traditii, cu buna dispozitie, cu bucate bune si  oameni primitori cu sufletul  pe palme care iti vorbesc cu drag de bucate si de locurile frumoase pe care le-au vazut ….. o fata a Romaniei care ne face cinste si  care ar trebui sa o vedem si  sa o cautam mai des, uitand de criza si de politica si de toate lucrurile urate care ne umbresc zilele.